BLANDAT FRÅN VECKAN

Så underbart att naturen exploderar av liv just nu. Att blommor och blad tittar fram överallt och ger energi (och snuva). Jag tror varje år att min pollenallergi på något mirakulöst sätt ska ha försvunnit, men det visar sig varje vår att så inte är fallet 😉

Till hösten ska jag komma ihåg att sätta tulpaner, som vi kan få bli lyckligt överraskade av nästa vår.

Delar av helgen spenderades här med Åsa och Camilla… på Eriksberg för att yoga. På yogagames och insupa massa yoga inspiration och närvaro.

Här redo för en utav klasserna, jag blandade yoga med trädgårds-fix här hemma. Mycket bra blandning enligt mig 😉

Efter en intensiv helg, rivstartade Camilla och jag veckan med massa olika roliga och spännade möten. Bland annat i denna vackra lägenheten.

Jag skulle gärna tillbringat flera timmar i denna vackra lägenheten, jag fick i alla fall tillfredsställa mitt sug efter skön inredning och fina detaljer. Såklart kul att bästa Sandeng ser till att hänga grym fotokonst på väggarna.

Som sagt veckan rivstartade, nu har den avstannat med paus för valborg och första maj. Jag laddar upp inför slutet av veckan som jag kommer tillbringa på Liseberg för Olympic Day. Under Olympic Day får barn och ungdomar chans att prova på olika idrotter.  Är du upp till 16 år är det fri entré för dig och din familj.  Hoppas vi ses där 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *