FRÖ, VÅR & TID FÖR YOGA

Våren kom tillbaka, förra helgen var verkligen magisk här i Göteborgstrakten. Vi (Bente och jag)  gick runt barfota ute i solen… sedan kom vintern tillbaka under veckan. Några snöflingor singlade förbi och jag blev lite besviken. Men nu kom hoppet om vårvärmen tillbaka igen.

Idag hade vi ett par vänner över på brunch, och jag plockade in några påskliljor från trägården som fick förgylla det hela.

Helgen har gått i just det tecknet, igår var Bente och jag nämligen på kläd-bytar brunch. Ett grymt initiativ, där alla tog med sig några plagg var som man tröttnat på eller som man aldrig riktigt har känt sig hemma i. Men som man heller inte har haft hjärta att göra sig av med. Sedan så var det bara att byta till sig något fint från någon annan istället.

Som bonus fick Bente med sig en hög med fina kläder som var färdiga i sitt gamla hem, vilken lyx. Just dessa har mormor och farmor bidragit med 😉

På köksbordet här hemma gror mina fröer… purpurkålen leder.

Sedan har jag sått lite blandade sommarblommor, som det går sådär för. Jag hittade massa gamla fröer, om de nu kan bli gamla, tiden får utvisa om de vill komma upp till ytan och blomma för oss i sommar.

Visserligen så lär de flesta plantor och blommor få det tufft i år. Lilla trädgårdsmästaren är i farten så fort tillfälle ges.

Och tillsist, från och med fredag 10/5 kommer jag köra yoga för nybörjare, på fredagmorgnar.

07-08 och 08-09 i vår (green & kallin) studio, Fiskebäcks Hamn 3. Ni kan läsa mer här, och vill ni boka gör ni det till info@greenkallin.com

Hej för nu!

1 kommentar

  1. Så fina kopparna på översta bilden är! Fint med dekor även på insidan koppen.
    Är så sugen på att komma och yoga en dag, kanske får prioritera om tiden och värdera ”lust” högre än ”borde”.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *