YOGALÄRARE

Skrev för ett tag sedan om att jag varit iväg på yogautbildning. Denna helgen var det dags för avslutande helgen av utbildningen. Ytterligare tre dagar proppade med yoga tillsammans med samma härliga människor.

Efter första helgen kände jag mig så full av skön energi, det var inga problem alls att gå upp tidigt på morgonen och praktisera efter schemat vi fått. Kan ju vara så att det på något sätt har att göra med att det är vad jag gjort under så många år som höjdhoppare 😉 Alltså något jag är extremt van vid. Insåg nu hur skönt det var att slippa bestämma själv och bara göra.

Jag är en person som ÄLSKAR att bestämma, eller kanske är det mer att jag vill göra det på mitt sätt och vet precis hur jag vill ha det. Dessutom vet jag det oftast väldigt snabbt. Ibland behöver jag inte vara riktigt så bestämd eller riktigt så snabb. Och för att balansera upp det personlighetsdraget är det bra att låta någon annan bestämma (bara jag har bestämt att någon annan får bestämma 😉 )

Så jag har alltså tyckt det varit skönt att ha ett schema att följa. Nu när jag ska återgå till att bestämma själv… puh, nu blir det jobbigt igen. Och i mitt fall handlar det inte om att jag kommer strunta i att gå upp på morgonen och praktisera. Utan att jag aldrig kommer känna att jag gjort tillräckligt.

Jag får klura ut en bra strategi, typ att fortsätta följa färdigskrivna program.

Hursomhelst, denna helgen har varit så fullproppat med härligt. Och jag känner mig så full av energi. Mycket mer redo och sugen på att hålla klasser nu än efter första helgen.

Camilla och jag (Green & Kallin) vi har vår lilla mysiga träningsstudio i Fiskebäck, där vi sedan oktober har kört ett par träningspass i veckan. Inspirerat av yoga och även annan träning. Men nu känner jag mig redo att utöka programmet och köra något rent yogapass i veckan också. Kika in här om du vill komma förbi och träna eller yoga med oss. Alla kan vara med, det är det viktigaste för oss.

Välkomna till oss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *