EN TUR TILL SKÄRGÅRDEN

För ett par veckor sedan nu checkade Emil och jag in här, på mysiga pensionat Styrsö skäret.

Det var första natten utan Bente,  knäppt att det hunnit gå ett helt år. Och nu fick vi äntligen tummen ur att boka in oss för en utflykt utan vår lilla prinsessa. Konstigt, och samtidigt otroligt lyxigt. Bara kunna sitta ner, äta i lugn och ro, njuta av maten och kunna prata hela meningar med varandra 😉 En ny typ av LYX 😉

Vårt söta rum, för en natt.

Med havsutsikt, härligt.

På den charmiga verandan, blev vi serverade både middag och frukost. Havet utanför och spirande pelargoner i varje fönster.

Maten var ljuvlig, vi blev helt lyriska 😉 En kombo av grymt god och vacker mat och att det som sagt var länge sedan vi tog oss tid att sitta ner och känna efter hur maten verkligen smakar. Dessutom att trevlig personal bara langar fram allt för en. Mycket trevligt måste jag säga.

Vi hann även med att promenera runt på Styrsös vackra stigar, som Stigfinnarna  har sett till att förbättra och som gjorde promenaden runt ön ännu trevligare.

Dessutom hade jag min nya fina tröja. Så stolt att fått äran att pryda svenska damlandslagets Vm- tröja. Här kan ni läsa mer om den och varför jag ihop med 47 andra kvinnor fått den stora äran.

Hej för nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *