LJUSET GER KRAFT?

Samma sak varje år, och ändå är det som en överraskning. Att ljuset kommer tillbaka, och hur skönt det känns. Hur glad jag blir av att fåglarna kvittrar och att få se solen igen. I alla fall vissa dagar. Just idag är det grått, men ljusgrått är ändå härligare än mörkgrått 😉 och medan jag skriver detta börjar solen hitta fram genom molnen.

… blir man inte lycklig av att se dessa små droppar trotsa vintern och ploppa upp i rabatten.

För bara några veckor sedan var vår lyckoklöver helt i vinterdvala, alla blad på denna plantan hade dött. Så kom ljuset och vips kom livet tillbaka, så coolt att det går så fort! Och att ljuset ger så mycket kraft.

Jag hoppas just nu att ljuset kan ge även oss kraft 😉 bland annat till att ta tag i rumsbytet, som jag skrev om på instagram nyss. Kanske att vi snart orkar oss på att ta tag i att flytta Bentes fina rum, som hon knappt använt alls. Av praktiska själ har vi kommit fram till att byta sovrum, och snart kanske vi vågar ta steget till att låta Bente sova i eget rum. Det hänger visserligen mer på att vi ska våga ta det steget, känns som att Bente är mer redo för det än vi 😉

Men flytta rum projekt kommer få dröja lite till, för till helgen börjar min 100h  yogalärar-utbildning. Ska bli riktigt roligt att få djupdyka och lära mig mer om detta.

2 kommentarer

  1. Så kul med utbildning! Kanske man kan hyra in dig för något event framöver?

    1. Ja jätteroligt 😉 Vore superkul om du ville det! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *