VI PACKAR VÄSKAN

Detta inlägget är ett samarbete med Always.

Utanför fönstret yr snön, vi har precis kommit in i värmen efter att ha varit ute och pulsat i snön och åkt pulka i hiskelig fart. Bente har tjutit av skratt. Medan Bente och Emil ser till att tömma kökslådorna så ville jag bara sticka in med en kommentar kring dessa smidiga trosskydd.

Det som är så smidigt är att dom kommer individuellt förpackade, vilket gör dom suveränt bra att slänga ner i väskan. Man vill ju helst inte att ens trosskydd skall bli smutsiga av allt annat som man går omkring med i väskan.. Eller hur? 😉

Utöver pulkaåkning, rota bland lådor, bläddra i böcker, bygga med klossar och tvätta är det väldigt spännande när man får vara med mig och packa väskan.

Nu har det gått ett år sedan Bente föddes, och jag känner fortfarande att jag har rikligare flytningar än tidigare, framförallt när jag tränar eller är aktiv. Och har ett större behov än tidigare av att använda trosskydd. Därför är jag glad över att Always gör det lätt och bekvämtatt hålla sig fräsch.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *