HOPP OM 2019

Det nya året har verkligen rivstartat. Så roligt att vara igång med att jobba även om det känns konstigt och ovant att lämna Emil och Bente där hemma. Skönt att jag har ett flexibelt jobb som gör att jag även hinner med att mysa med mina hjärtan. Även om det lär bli en hel del jobb framöver är det viktigt för mig att få till balansen. Att ha tid till familjen, mig själv och jobb. Och jag kommer få bli bättre på att strukturera upp, för det finns ju inget slut när du är egenföretagare.

Camilla och jag driver ju alltså Green & Kallin sedan några år nu. Känns egentligen som att det är först nu vi kan börja på riktigt. Eller i alla fall att nu vi börjar få mer ordning på vad och hur vi vill jobba.

Bland annat föreläser vi om prestation och glädje. Hur det funkar och vad våra erfarenheter säger samt vad den senaste forskningen på hjärnan säger. Hur får du till det, hur når du dina mål och viktigast av  allt,  hur mår du bra och har kul på vägen dit? Det brinner vi för och vi vill få så många som möjligt att må bra, vara glada och även snälla på vägen.

I höstas började vi även hålla träningspass i vår lilla mysiga träningsstudio. Den ligger nere i Fiskebäcks hamn. Att få tillbringa dagarna precis vid havet är otroligt lyxigt. Och nu efter årsskiftet har vi utökat våra träningstider och kör även Personlig träning och wellness konsultation. Lyxigt att få jobba med det jag tycker är bland det roligaste och dessutom få göra det i denna miljön.

Som sagt så har året rivstartat och det ska bli så spännande att se vad 2019 mer har att erbjuda 😉

Jag ska bland annan gå en Yoga-utbildning, det längtar jag efter just nu.

Hopp om 2019 alltså.

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *