SÅ BLEV DET

Det blev en jul med våra båda familjer, och det gick galant måste jag säga. Tomten kom och vi blev mätta (en underdrift… men helt i sin ordning vid ju)

Denna stjärnan är min favorit, fick den av Emil förra året. Kan vara så att någon (jag) tipsade…

Några få paket under vår torftiga gran.

Fylldes visserligen upp med paket till Bente lite senare. Bland annat fick hon en lära-gåvagn, som hon nu en vecka senare börjar förstå hur hon ska använda. Så roligt att se henne nöjt le och småskratta när hon stapplar fram mer eller mindre okontrollerat här hemma.

Vår gran, på behörigt avstånd från vårt lilla hjärtat. Vi hittade nog den mest risiga granen bland alla, och den var redan på väg att skifta i gult när vi tog in den 😉 så den åkte ut direkt på juldagen.

dukat och redo…

Så himla mysigt att få fira jul med Bente för första gången. Hon kände på sig att det var något speciellt i luften för hon kunde inte somna som vanligt kvällen innan julafton och hon vaknade tidigare än hon brukar och var redo för att möta dagen.

som vanligt i farten.

Hoppas ni alla har haft både en skön jul och roligt nyårsfirande.

Nu ska jag fortsätta kurera mig från min förkylning och sedan är jag redo för 2019.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *