JULIGA TIDER

Nu börjar vi få till lite julstämning här hemma… Ingen gran ännu, men igår på Lucia kokade jag lakrits-kola och kavlade ut några pepparkakor 😉

Alltså köpte färdig deg, så kan knappast kalla det att baka pepparkakor. Dessutom så blev kolan rätt misslyckad. Men mysigt hade vi ändå och jag försöker anamma det här med att ta det lugnt hellre än perfekt, just nu går det bra. Får se hur det går när det närmar sig julafton. Vi ska nämligen fira hemma hos oss i år.

Antingen blir det första och sista gången eller kanske blir det en ny tradition…? Återstår att se. Lite nervös är jag allt, över hur det ska gå att sammanföra våra två familjer, som firar jul på väldigt olika sätt. Kan det funka att kompromissa ihop en ny tradition?

Vad har ni för erfarenheter?

Förutom jul och mys med tända ljus, så trivs Bente i sin tidiga julklapp,  Pyjamas och dress från ellie & lion

Mest har vi ärvda kläder på Bente (typ allt, vilket är så otroligt värdefullt, tack för det!) Men några nya favoriter har vi i garderoben. Dessa från ellie & lion, som är ett nystartat förtag i malmö,  de gör basplagg i ekologisk bomull till minstingarna. Ett julklappstips om man vill köpa något nytt men ändå ett bra val för miljön.

Glad Lucia säger vi, eller hoppas vi ni hade igår. Och till er som undrade, gillade Bente att ha glitter i håret 😉

Kram på er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *