VÅR TRÄNINGSSTUDIO

Sedan oktober, har vi (alltså Camilla och jag) kört träningar i vår studio. Det har jag glömt att berätta om tror jag?

Vi håller till nere i Fiskebäcks hamn, med havet som bakgrund eller snarare förgrund. Det är lyx att cykla till jobbet och mötas av denna vyn. Just idag var det rätt grått och trist, men magiska nyanser kan utspela sig här när du minst anar 😉 så lyxigt att få njuta av.

Till våren när vädret är aningen soligare och skönare, då kommer vi snöra på oss jympaskorna och ta ett varv ute längs havet med våra deltagare. Men än så länge håller vi oss inne.

Såhär mysigt har vi det. En så länge kör vi träning på fredagar 12-13, men efter årsskiftet är tanken att utöka till en morgon och en eftermiddagsträning också. Så bara hojta till här om ni är intresserade.

Träningen, är inspirerad av yoga och våra egna träningsbakgrunder. Inget avancerat och vi använder egen kroppsvikt. Alla är välkomna och alla övningar går att anpassa till sin nivå. Vi vill att de som tränar hos oss ska bli smidigare, gladare och starkare.

Under våren kommer jag gå en yogalärar utbildning, så att jag får djupdyka och lära mig ännu mer. Ser fram emot detta… så på sikt blir det säkert en ren yogaklass hos oss också.

Vi har mattor och annat som behövs för att träna här hos oss, bara att ta med träningskläderna och komma hit.

Välkomna.

26-28 december håller vi dessutom en förmiddagskurs , läs mer här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *