SJU DAGAR SENARE

Detta inlägget är ett samarbete med Always.

Jag har under sju dagar testatAlways ”Singles To Go” trosskydd och förra veckan skrev jag om utmaningen och mina känslor kring dem 😉

Här kommer mina tankar efter en vecka:

Jag är ruskigt nöjd över dessa trosskydd, mjuka och med skön passform. De ger en fräsch känsla även långa och aktiva dagar. Toppen att just dessa är individuellt förpackade och perfekta att stoppa ner i väskan.

Jag försöker fortfarande lära känna min kropp och min menscykel efter graviditeten eftersom min kropp håller på att ställa om till nya/normala hormonnivåer. Jag måste erkänna att jag är otroligt dålig på att förstå vad som händer med alla hormoner, hur, när och varför de påverkar humöret och allt annat i kroppen. Jag har läst någonstans att det tar sju år innan hormonbalansen är återställd efter en graviditet.

Efter min elitidrottskarriär hade jag tänkt att kroppen skulle få vila ett tag , att hormonerna skulle få en chans att få stabilisera sig i min kropp. Alltså inga p-piller eller liknande, ingen extrem diet eller hård träning som jag vet har påverkat hormonnivåerna i min kropp tidigare. Inte för att jag mådde dåligt, men för att jag trodde att kroppen antagligen skulle må bra av det 😉

Istället blev jag gravid vilket såklart var fantastiskt, ärligt talat trodde jag att det skulle ta längre tid att bli gravid. Min tanke var att då jag pressat kroppen så hårt, skulle det kräva en längre period av vila. Men så var det tydligen inte vilket jag är otroligt tacksam för.

Det jag vill säga med detta är att denna sjudagarsutmaning med Always inte bara inneburit att jag fått testa riktigt bra och sköna trosskydd, utan också att jag börjat fundera mer på hur jag påverkas av mina hormoner. Det är skönt för både min kropp och knopp att slippa de där extrema sättet att leva på (som elitidrott innebär).

Tack Always för det!

Och tack Bente för att du hjälper mig packa ner mina trosskydd i väskan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *