ALWAYS SJUDAGARSUTMANING

Detta inlägget är ett samarbete med Always

När jag fick frågan om ett eventuellt samarbete med Always, blev jag först nervös och lite obekväm om jag ska vara ärlig. Första reaktionen var att tacka nej. Det hade varit den mest bekväma vägen att gå – tack för frågan, men tyvärr säger jag nej.

Sedan tänkte jag – varför känner jag så? Att kvinnor har ett behov av trosskydd, bindor, tamponger eller liknande är inte direkt någon hemlighet. Men det känns ändå obekvämt och intimt att skriva eller prata öppet om. Något jag helst håller för mig själv.

Att kroppen förändras under och efter en graviditet och ställer helt plötsligt andra krav – känns i sig inte som något konstigt utan helt naturligt. Men att prata öppet om att du under graviditeten, framförallt  mot slutet, får rikligare flytningar och behöver använda trosskydd – känns inte lika naturligt för mig. Detta ämne är något jag helst håller för mig själv.

Därför tänkte jag om, dels för att jag själv behöver gå utanför bekvämlighetszonen och utmana mig själv. Men framförallt för att jag tycker att det är väldigt konstigt och sorgligt att jag överhuvudtaget känner och tycker att det är jobbigt att skriva eller prata om något som är så naturligt som intimhygienen. Och jag antar att jag inte är den enda som känner så.

Så i samarbete med Always ska jag nu anta deras utmaning, där jag testar deras trosskydd i sju dagar. Inte under perioden jag har mens utan under de övriga dagarna i min menscykeln, då jag normalt sett inte använder trosskydd.

Okej, vad förväntar jag mig? Jag har både högt ställda förväntningar, samtidigt inga alls. Det hade varit grymt om Always trosskydd gav en fräschhets-känsla som höll hela dagen. Även när jag tränar och under dagar jag är aktiv (i princip alla dagar just nu 😉 ) eller under långa dagar. Jag hoppas att trosskydden är mjuka och bekväma, typ inte känns helt enkelt.

Vad jag menar med inga förväntningar alls? Jo det är min normala inställning, att inte förvänta sig något utan istället först testa och se om det funkar. Därför tänker jag göra precis just det. Testa och se hur bra Always Singles To Go trosskydd är. Och efter sjudagarsutmaningen får ni helt enkelt veta hur det funkat för mig.

Hörs snart igen!

Emma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *