ÄROFYLLT UPPDRAG

I somras åkte jag med lilla familjen till Berlin, för friidrotts EM och för att jag ställde upp som en utav kandidaterna till Europeiska friidrottsförbundets aktivas kommitté. Tog lång tid innan jag fick något bekräftat eller någon information över huvudtaget. Men tillslut fick jag ändå veta att jag blivit invald. 

Och i veckan hade vi vårt första möte, i Lausanne. Kul att få träffa de andra medlemmarna och spännande att få äran till uppdraget. 

Mycket att ta in under första mötet, jag upptäckte att jag verkligen lyckats i att pausat friidrotten sedan jag lagt av. Nu har jag några nyheter att sätta tänderna i, framförallt förstå syfte och tankar med ett nytt rankingssysten, uttagningskriterier till internationella mästerskap och nya innovativa tävlingsformer. 

Fortsättning följer helt enkelt 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *