MAGEN

Magen, ja alltså gravidmagen. Den känns så avlägsen, nio månader nästan på pricken sedan Bente tittade ut. Konstigt att tiden med Bente i magen känns så långt bort nu och tiden utan henne i vårt liv känns extremt svårt att tänka sig 😉

I helgen började vi scrolla igenom alla våra foton på Bente (hur många foton kan man ta på sitt barn?) och kom in på magen…

Katja, förevigade oss och magen på ett vackrare sätt än våra mobilbilder, och känns lyxigt att ha några vackra biler nu efteråt.

Detta var ungefär tre veckor innan Benet kom, jag är glad över att jag orkade hålla igång hyfsat med träning under graviditeten. Känns som att det hjälpte mig att må bättre och att orka hela vägen. Men de där sista veckorna var sega! Jag hoppas jag får uppleva det igen, men jag kan inte påstå att jag längtar.

Jag kan visserligen längta till den där speciella känslan av förväntan. Men inte känslan av att gå runt med en tung mage 😉

Däremot längtar jag till håret jag hade under graviditeten (vilket jag inte tänkte på alls då), tappar så mycket hår upplever jag och det är så sprött och torrt. Även om jag matar det med inpackningar och försöker vara sparsamt med tvättar.

ja ja smällar man får ta, dessa hormoner…

Tack igen Katja för att du ville föreviga och ge oss dessa vackra minnen.

Alla foton är alltså tagna av: Katja Ragnstam

2 kommentarer

  1. Nejjj vad fina underbara bilder! Verkligen söta bilder! Kram.

    1. hihi, tack snälla

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *