8 MÅNADER MED LILLAN

Det blev en intensiv helg. Camilla och jag föreläste på Nääs fabrikers återkommande sopplunch i fredags. Alltid lika härligt och vädret var lika skönt som det brukar vara när vi är där 😉

Med oss hade vi Bente och den eminente ”Nannyn” min pappa. Han körde runt Bente i vagnen med klipp i stegen. Hon somnade efter några steg och sedan fortsatte hon så lagom tills vi var redo för hemfärd 😉

Medan Bente sov i vagnen, så snackade vi inför en mycket entusiastisk publik. På temat:  prestera med glädje, på och utanför jobbet.

Tack till alla ni som kom och lyssnade och framförallt tack för att ni bjöd tillbaka med massa pepp till oss.

Sedan var det bara hem och packa ihop sig för att åka upp till Stockholm och rosa bandet loppet, för en ny föreläsning.

På vägen upp stannade vi för att titta på den gigantiska och 400 år gamla tallen 😉

sedan checkade vi in här sent på fredagkvällen, bara att stoppa ner Bente i sängen och själv hann jag  knappt landa på kudden innan jag somnade.

Vi möttes av en strålande Lördag. Både Camilla och jag hade familjerna med, så när de drog till skansen för att kolla in höstmarknaden där. Strosade vi runt i Solna. Kollade på fåglar, fina hus och vaccinerade oss mot TBE.

Bra uppladdning inför eftermiddagen och kvällen.

Vi, alltså Green & Kallin höll i föreläsning följt av lättare träning (yoga-inspirerad) för drygt 50 tjejer som dagen efter skulle springa loppet.

Eftersom helgen blev ganska intensiv, kände både Camilla och jag att vi inte skulle orka att springa loppet. Så denna gången prioriterade vi att komma iväg hemåt några timmar tidigare. Lite snopet kände vi båda två, över inte få heja fram tjejerna i mål eller att få vara med och fira 😉 ett avklarat lopp.

Firade fick vi visserligen ändå, Bente blev ju åtta månader! Och världens skönaste Reinaldo (som jobbade på frukostrestaurangen och underhöll alla barn med det ena roligare än det andra) hade bokat ett bord till oss och fixat tårta. Vilket kalas! Tack.

Innan vi for söderut igen, hann jag bli intervjuad på Rosa Bandet Scenen. Medan Wilma och Arian (Camillas barn) kutade runt lilla-lidingöloppet.

paus vid Vättern.

Sista bensträckaren innan vi landade hemma, och kunde krypa runt som bara den.

Tusen tack alla inblandade för en rolig helg.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *