OPALEN I NY SKRUD

Emil var ledig i fredags, så jag passade på att gå upp 05.30 (jag vet, inte helt friskt att tycka det är lyx 😉 ) för att starta dagen med Yoga inne i stan.

Efter ett lagom svettigt pass, drog jag vidare till Scandic Opalen för en lyxig frukost i mysigt sällskap.

När jag klev in i receptionen klev jag in i en helt annan värld än vad jag förväntade mig. Vilken förvandling Opalen har genomgått.

Jag har inte bott på så många hotell i Göteborg, känns som man sällan bor på hotell i sin egen stad. Men jag har bott ett par gånger på Scandic opalen, när det varit Finnkamp. Och då såg det inte ut såhär… (då hade vi inte fått bo där 😉 )

Lyxiga detaljer och skön rogivande atmosfär, och du som är sugen på ett skönt ställe för att sitta och jobba på. Du är välkommen att sitta i hotellets lobby.

Fint i baren, men så långt kom inte vi…

Istället gick vi loss på denna magiska frukostbuffé. Så mycket gott…

Äggröra med kantareller, var precis vad jag kände för, passade perfekt i höstrusket.

Omgång nr 1

Tack Jessica och Opalen för inbjudan. Och för den historiska rundvandringen, för en utav tanken med uppdateringen av hotellet var att ta vara på historien.

Bland annat finns bilder från hotellets historia som tapeter på väggarna.

Blev även nyfiken på att smaka på restaurangens vego-burgare, som tydligen ska vara framtagen för att smaka precis som kött. Lät ju väldigt spännande, alltså jag vill veta hur bra de har lyckats!?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *