SOMMARTIDER OCH MIDSOMMAR

Emil hade semester hela förra veckan, och den mesta av tiden lade vi här hemma på hus-fix… Målade, planterade blommor, satte upp lampor och lite annat smått och gott 😉

Största delen av tiden har jag skippat mobilen och kameran, alltså inte fotat 😉 vilket har varit skönt, men har därför inte så många bilder att dela med mig av. Men här kommer några jag knäppt med mobilen, som beskriver vår lediga vecka.

Vi köpte med så fräsch och god lunch, från en vietnamesisk lunchrestaurang i lilla saluhallen och tog med till Botaniska.

Satte oss på en bänk i Ört-trädgården och slevade i oss, under tystnad 😉 Så gott var det! Eller det är så man äter när man har en liten som man vet snart kommer att vakna.

Såklart var vädret sådär hela veckan, det var ju midsommar och semester… men just denna dagen tittade solen fram några timmar. Så vi fick njuta ganska ostörda av alla vackra blommor i Botaniska trädgården.

Promenerade upp till vackra japan-dalen.

och till ”vår” lilla glänta 😉 Hittade hit för några år sedan och det brukar alltid vara tomt på folk och en mysig plats för att ta med sig sin picknick till… Men det är en bit att gå och vi var hungriga denna gången, så det fick bli paus här efter maten istället.

doftade ljuvligt

Och så var det midsommar… jag gjorde blomster-diadem till oss att ta på. Bente får vänta med blommor i håret tills nästa sommar. Kanske att man i så fall hinner få till ett foto innan den kransen kommer åka av 😉

Vi firade midsommar vid klipporna såklart, och det regnade inte ens 😉

Kul hade vi och åt massa god mat

Spelade brännboll… Första gången sedan skolan. Och jag hade tänkt ta det lilla lugna, har fått lite ont i bäckenet när jag varit ute och joggat. Men det slutade ändå med att jag sprang av bara den. Aj aj… Att man aldrig lär sig!

Så roligt att springa bara…

och doppa dom små söta fötterna gjorde vi också.

Hoppas ni hade en fin midsommar, hörs snart igen!

Kram från oss

Bente & Emma 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *