RISE AND SHINE TILLSAMMANS MED MIG I ARKADEN

”Rise and Shine Breakfast”  i samarbete med Arkaden

På onsdag nästa vecka, alltså den 13/6  kl: 08-10  är ni som vill välkomna till Arkaden för att lyssna på mig. Platserna är begränsade så missa inte att o.s.a senast 11 juni på arkadengalleria.se/riseandshine

Det bjuds på frukost och förutom att jag kommer vara där och prata är stylisten Gertrude Tornvall  där och ge er sina bästa mode och sommarstyling tips.

Jag kommer prata om hälsa och balans i livet. Vad betyder hälsa för mig och hur får jag till det i mitt liv?

Hälsa är absolut något jag prioriterar i mitt liv, antagligen ingen överraskning 😉  Självklart är det något jag fått med mig från mitt idrottande, men även från min uppväxt.

Under min idrottskarriär har jag levt hälsosamt på många sätt, men det har definitivt krävts av mig att gå över gränsen. Jag har pressat både kropp och själ över gränsen, för många gånger för att det ska kunna räknas som hälsosamt. Anledningen har varit för att prestera på topp, hoppa så högt som möjligt… Alltså inget som jag eller någon annan behöver pressa sig till i det ”vanliga” livet.

Min utmaning nu är att hitta balansen. Hur får jag in kost och träning som är anpassad till mitt nya liv som mamma och egenföretagande? Det är en helt ny vardag för mig… Spännande och inte alltid helt lätt.

Till det här med balans då, varför är det något jag hakat upp mig på?  Under min karriär som höjdhoppare, insåg jag ganska snart att jag behövde få in något som bröt av mot all mätbar prestation. Något som gav mig återhämtning. Jag är en känslomänniska och insåg att om jag inte hittade något som kunde få mitt sinne att pausa, så skulle jag bränna ut mig själv av alla krav jag ställde på mig.

Utöver min fascination att driva min kropp till det yttersta , så har jag en kreativ ådra som även den behöver få utlopp för att jag ska må bra.

För mig har foto, inredning, mat, kläder, blommor ja det mesta som är kreativt gett mig den balansen jag behövt för att få paus i hjärnan från höjdhoppsteknik eller resultat som ”måste” uppnås. Det blandat med att bara vara i naturen 😉

Förra veckan tog jag paus från värmen och tog mig en runda inne på Bolia i Arkaden.

En cykel kan användas till så mycket 😉

Blomsterkonst.

Alltså känns det nu superkul att få vara ambassadör för Arkaden, och på så sätt få utlopp både för min kreativitet och få en chans att dela med mig av mina erfarenheter kring hälsa, träning och balans till er.

Jag tänker, varför inte ta vara på all den energi sommaren ger oss. Och se till att skapa den förändringen du själv vill göra i ditt liv, för att ta med sommarens sköna känsla till resten av året.

Ni får mina bästa tips den 13/6 i Arkaden kl 08-10

o.s.a senast 11 juni på arkadengalleria.se/riseandshine 

Inlägget är ett samarbete med Arkaden

2 kommentarer

  1. Åh, skulle verkligen vilja lyssna så hoppas det kommer fler tillfällen att få ta del av dina tankar. Kan ju inte missa dotterns skolavslutning samtidigt.

    1. Klart du inte kan missa skolavslutningen, och kommer fler chanser 😉
      Kram på dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *