EMMAS MÖNSTER

Bente och jag var inbjudna till lunch och förhandsvisning av Emma von Brömssens jubileumsutställning, tio år tio mönster. Emma har trollat fram otroligt många vackra mönster, och nu visar hon upp ett urval av alla på Nääs Fabriker. Det var riktigt kul att få höra hennes berättelser om sina skapelser.

Bente och jag spanar in fina porslinet som Emma självklart designat.

Här berättar Emma om mönstret ”FÅGELPÄRLA”

”STÄPPHÖNA”

Detta mönster med Harar som sticker fram sina huvuden bland salladsblad, är Emmas senaste alster.

Har ni vägarna förbi Nääs, så missa inte att spana in. Passa även på att äta en god lunch, med vacker utsikt över sjön. Det blev inget dopp denna gången för min del, men det hade definitivt suttit fint i värmen.

Hoppas ni haft en skön helg, vi har badat och hängt mest i skuggan.

Nu är det gonatt som gäller här (i alla fall för den minsta av oss).

2 kommentarer

    1. Måste vara så 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *