BRÖLLOPSOUTFIT NR.2

Denna sommaren har vi hela fem bröllop inplanerade. Två är avverkade, alltså bara tre kvar… 😉

Jag köpte tidigt en superskön omlottklänning, att ha till sommarens alla bröllop. För jag insåg att det kommer bli jättekrångligt att amma smidigt med någon utav mina klänningarna, som redan hänger i garderoben.

Men så insåg jag också att det är väldigt tråkigt att ha exakt samma klänning på alla fem bröllop. Även om gästerna är olika. Och bara för att jag har en Bente att amma, betyder det ju inte att jag inte kan hitta något fint att ta på mig, eller?

I samarbete med Arkaden, Göteborgs galleria har jag hittat outfiten till denna helgens bröllop.

Bente och jag tog bussen in till stan, för att klämma, känna och framförallt prova oss fram till en snygg och amningsvänlig bröllopsoutfit. Dessutom guld värt att få hjälp av personalen. Som såklart har bra koll på både sortiment och tips på kläder, som jag kanske inte hade hittat fram till på egen hand.

Provade detta fina på MQ, men kände att jag ville ha något ljusare… och mer somrigt denna gången.

Skor behövs såklart också. Perfekt att ha Bente som smakråd… på armen 😉 Men lika perfekt att pappan kom på lunchen för att hålla koll på lillan.

Hos Walk in Closet fastnade jag för alla härliga och färgsprakande plagg. Jag som vanligtvis brukar köra i ganska neutrala toner, blir varje sommar lika sugen på FÄRG.

Att ligga och spreta med tårna, medan mamma stressat försöker hitta nått som känns helt rätt att ta på sig.

Det är gött.

Dessa fina fastnade vi för hos Nilson shoes.

En väsk-karamell från Mango

Kjolen kommer från Walk in closet. 

Såhär blev slutresultatet, alla plagg och accesoarer har jag hittat hos Arkaden.

I samarbete med Arkaden.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *