BÄSTA MORSDAG GÅVAN

Har bästa och viktigaste tipset till morsdag!

Läkarmissionen gör en kampanj, där du kan köpa en förlossning i morsdagspresent. Förlossningen går direkt till en kvinna i Kongo eller Tanzania, som annars hade fått föda sitt barn hemma. Långt ifrån sjukvård. Något som i mina öron låter som något fruktansvärt skrämmande. Efter min egen förlossning, vill jag inte ens tänka på hur det skulle känts att behöva föda utan  sjukvår. Utan stöd, guidning, smärtlindring och all annan backup du får av barnmorskorna på BB. Då hade jag ändå en helt normal förlossning, inga komplikationer alls. Tänkt om det blir komplikationer… då kan denna gåvan vara skillnaden mellan liv och död.

Gåvan kostar 150 kr och då swishar du 90 00 217

Vill du dessutom ladda ner ett gåvokort, gör du det här!

För att samla in ännu mer pengar har jag och ett gäng andra kvinnor tagit fram varsin förlossningsväska, innehållet passar för alla. Väskorna ligger redan ute på Tradera och alla intäkter går till Läkarmissionens arbete för säkra förlossningar. Du kan buda fram till och med söndag 27 maj. Här hittar du min väska.

in och buda 😉

2 kommentarer

  1. Hej Emma! Jag läste en intervju med dig i tidningen idag och du hade en fin tunika/somrig lång Cardigan. Skulle bli jätteglad om du ville säga var du köpt den? Ha en fin sommar ☀️

    1. Hej, den kommer från rodebjer. Men köpte den förra året. Ha en fin sommar du med.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *