WORKSHOP I PALMHUSET

Spännande möte och Workshop i Palmhuset med Arkaden.

Vi som bor i Göteborg vet att Palmhuset ligger i Trädgårdsföreningen och är ett stort vackert växthus. Som den förvirrade mamman jag är just nu… hade jag lätt kunnat hamna just där. Om jag inte tänkt till en extra gång och fattat att Palmhuset också kan vara namnet på ett mötesrum. Tur jag tänkte och för en gångs skull läste adressen ordentligt 😉

Aningen stressad till mötet, eftersom Bente vägrade äta när jag ville att hon skulle och tyckte hon borde.

Men jag hamnade ändå på helt rätt plats och i rätt tid. Underbart. Det är inte helt lätt när man har en tre månaders bebis att hålla koll på förutom sig själv… har jag insett.

Till Workshopen…

Idéer sprudlade och över en kopp kaffe kom vi fram till en hel del roliga saker, som kommer hända snart. Håll utkik här och på Arkadens instagram, så ni inte missar något 😉

Kaffet drack vi ur dessa söta kopparna.

Bäst att anteckna, jag är expert på att tänka – det där kommer jag ihåg! Men jag gör ju aldrig det. Så försöker bli bättre på att anteckna, även de små sakerna. Annars snurrar tankarna bara runt i huvudet och det blir aldrig tyst där inne 😉

Här är den vackra moodboarden… det kan väl inte bli fel med pioner och sommar tänker jag?

Ser fram emot att berätta mer för er snart, om vad för roligt som kommer hända.

Kram från mig så länge!

I samarbete med Arkaden- Göteborgs Galleria

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *