YOGAT HELA HELGEN

Efter att ha varit krasslig i nästan tre veckor, och knappt ens orkat med att promenera. Så kunde jag äntligen börja träna lite denna veckan. Så skönt, jag mår så mycket bättre när jag får träna. Blir en roligare människa att leva  med också 😉

Men jag har också insett att även om jag kan hur mycket som helst om träning, och jag vet hur och vad jag borde träna. Så är det mycket skönare att följa ett program eller gå till gymmet och ta en klass. Framförallt för att få en begränsning, att någon annan ”bestämmer” hur mycket jag ska träna. Och för att slippa tänka på vilka övningar samt hur mycket jag ska ska träna, istället bara kan fokusera på själva träningen. Så därför tetsar jag just nu att köra efter soul work club   Grymt inspirerande, Johanna och Paulina. Kan verkligen rekommenderas. Just nu passar det mig perfekt, för jag behöver inte ta mig till gymmet utan kan träna här hemma istället.

Över till helgen då… I fredags var Camilla och jag (Green & Kallin) på underbart skönt SPA och yoga event.  Yogobe hade ordnat så gött för oss. Vi praktiserade yoga, saunachill, åta god lunch och drack massa nyttigheter från Nordic superfood. Allt på Radisson Blu Riverside här i Göteborg.

Riktigt lyxig dag, och Camilla och jag samsades om att sköta om Bente 😉 jag fick yoga och Camilla fick bada bastu.

För er som ska till Göteborg, eller även för oss som bor här. Boka in er här för en natt. Härlig spa avdelning och ligger grymt precis vid älven. Eller gå till Restaurangen/Baren. För mig som sällan tar mig till ”andra sidan” älven är det lite av semester-känsla att komma hit 😉

I fredags blev vi bortskämda med att få praktisera yoga för  Elaine de Souza, galet skönt för kroppen.

Men det räckte inte med Fredagens yoga, det blev mer yoga för mig. Det var nämligen yoga games  här i Göteborg hela helgen. Och det ville jag verkligen inte missa, det var nog fjärde gången för mig nu? Och jag börjar lära känna ganska många yogisar, vilket är otroligt härligt. Känner mig aningen mer hemma i yogavärlden nu 😉

Jag har hur som helst fått med mig så mycket inspiration, kärlek och kloka tankar. Energin är verkligen magisk. Något att rekommendera för er som inte testet. Och orkar ni inte vänta till nästa år (vem gör det?) boka in Prana Festivalen  i september, och i så fall använd koden EMMAGREEN så får du 15% rabatt.

Detta året hölls Yoga Games i vackra Eriksbergshallen. Och det kryllade av ”yoga-människor” och tror inte en enda negativ själ 😉 bara sköna vibbar i luften. Det tar jag med mig in i denna veckan. Emil jobbar kvällar nästan hela veckan och även helg. Alltså får Bente och jag klara oss här hemma ganska mycket själva. Så kan behöva all energi och kraft helgen gav mig.

Kram från mig och glöm inte att ta några djupa andetag varje dag. Innan du går upp på morgonen, när du väntar på bussen, sitter i bilkö eller i något annat sammanhang där du ändå bara skulle slö-kollat på mobilen istället.

Det ska jag göra nu, innan lilla dockan vaknar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *