VÅR OCH SJUK

Samma dag som våren kom till Göteborg, då blev jag såklart mega förkyld toppad med en jobbig hosta… Så typiskt. Fortfarande inte helt frisk, men börjar känna mig mer frisk än sjuk i alla fall 😉

Har i alla fall varit och köpt vårblommor till vår uteplats, och snart ska jag nog orka ta tag i att plantera dom i krukor. Till helgen om inte annat.

Förra året satte jag några snöklockor i vår lilla trädgård, ska försöka komma ihåg att sätta lite mer och fler sorter till nästa år. Är så härligt när alla små vårlökar dyker upp i rabatterna.

Sedan jag blev sjuk förra helgen har Bente sovit galet länge under nätterna, sååå skönt. Precis som att hon visste att jag inte orkade gå upp och ta hand om henne. Antar att det är en fas och att den kommer gå över lika plötsligt som den kom.

Men tar tacksamt emot hennes nuvarande sämnfas 😉 Typiskt bara att jag ändå knappt kan sova, för att jag får massa hostattacker på nätterna. Undra om det är min hosta eller Bentes sovfas som går över först?

Igår orkade vi oss iväg in till stan för spännande möte och med grymmaste utsikten över Göteborgs alla vackra takåsar. Hoppas solen skiner nästa gång…

Nu har Bente somnat igen här hemma, och nu ska jag försöka vila! Så jag snart kan få njuta av våren jag med.

Kram på er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *