BLOMMOR, BENTE & SNÖ

Hej från bebis-bubblan 😉

Nu när det gått fem hela veckor och några dagar, så känner jag mig lite mer hemma med livet tillsammans med Bente. Börjar kännas som att vi får mer kläm på allt och har lärt känna vårt lilla hjärta bättre. Men allt går upp och ena dagen är allt super smidigt och nästa inte lika smidig 😉

Ibland sover hon här… men hon gillar definitivt bättre att sova när hon får ligga nära. Eller när det gungar. Den nya favoriten är babysittern från babybjörn.

Vi har till och med kunnat äta middag flera dagar i rad tillsammans nu, medan Bente sitter nöjd bredvid. En stund i alla fall… Man får inte finäta för länge.

Titt som tätt kommer det lunch levererat hem till mig, så himla bra. Framförallt är det mormor och morfar som vill komma och mysa med lilla hjärtat… och då får jag lyxen att bli serverad lunch eller fika. Perfekt, annars är det inte prio att svänga ihop mat till mig själv. Men skönt att det nästan alltid har funnits rester att plocka fram från kylen. Rester är just nu räddaren i nöden 😉

Dagarna bara försvinner… här hemma. Just nu försöker jag ta mig ut på promenad varje dag, annars blir jag deppig. Att bara sitta inne en hel dag och amma, gör mig inte till en glad människa. Men får jag komma ut en stund känns allt så mycket bättre.

Så pälsar på lill tjejen och drar ut vagnen i snön, inte helt lätt… längtar tills våren kommer, så jag slipper kämpa med vagnen över snövallar. Och kan rulla lite mer obehindrat 😉

 På en av barnvagnspromenaderna hittade vi en sån söt liten blomsterbutik här i kvarteret, som jag helt hade missat. Dit får det bli fler besök och fler inköp av blommor.

Utöver babysittern börjar även baby-gymmet som morfar byggt till Bente bli populärt. Ibland är det visserligen tröttsamt 😉

Men oftast är det spännande och roligt att titta på allt i färg som rör sig…

Jag beställde baby-gymmet av pappa när jag var gravid, och såklart snickrade han ihop detta så fint, Tack!

Och jag har pyntat med girlanger och små färgglada påskägg, som jag hittade på Afro Art.

Nu ska jag ta hand om den lilla, kram på er.

2 kommentarer

  1. Hej Emma och grattis till lilla Bente! Jag blev namma för 3 veckor sedan till en son, vilken overklig och fantastisk upplevelse.
    Jag tycker tavlan ovanför Bentes korgsäng, kvinnan i badkaret är så fin. Kommer du ihåg var den kommer ifrån?
    Hälsningar Erika

    1. Tack snälla, och grattis själv 😉 Tyvärr kommer jag inte ihåg, har köpt den på nätet någonstans? Men det var ganska längesedan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *