DAGARNA SOM MAMMA

Ammar, byter blöjor. Så går det runt, runt om och om igen 😉  Mina dagar just nu, och prio utöver det är att hinna äta själv.

Utmaningen just nu är att försöka få henne gilla nappen lite mer än hon gör för tillfället. Så jag slipper agera napp också.

Jag är glad att vi har några fler rum än ett att sitta i, så att vi kan variera amnings-platser och utsikten 😉 även om jag mest sitter eller ligger i vår soffa på dagarna nu, så är det mysigt att ibland sitta här inne i Bentes fina rum och spendera en amning på. Blir en hel del timmar här hemma, så skönt att vi trivs.

och medan jag skriver detta verkar hon nöja sig lite mer med nappen… för en liten liten stund i alla fall. Får nog bli en paus för att ta hand om lilla prinsessan.

i detta läget… där trivs hon allra bäst.

Emil har börjat jobba, men Bente och jag har ännu inte varit ensamma hemma här en hel dag. Så poppis är hon, alla vill mysa med lilla tjejen. Och skönt för mig att få hjälp, så att jag hinner få i mig lite mat och kan ta en liten paus.

Sista dagarna har hon inte velat sova alls på dagarna… inte ens i fina Sebra sängen. 

Bente har även fått en fin garderob för att ha alla fina kläder i, även denna från Jollyroom och sebra. Skötbordet som tidigare stod där har fått flytta på sig till en mer praktisk plats.

Vi har fått ärva massa fina kläder, men såklart är det svårt att låta bli att köpa en del nytt. Finns ju så mycket sött. Men vi insåg inte hur liten hon skulle vara, så de flesta kläderna drunknar hon i än så länge 🙂

Som dessa små söta, väntar vi på att hon ska växa i. Och lika fort som hon har vuxit i, kommer hon ha vuxit ur 😉

Nu ska jag återgå till mys med lilla familjen, Emil har kommit hem och får äntligen mysa med.

Kram från oss!

I samarbete med Jollyroom.

7 kommentarer

 1. Sötare kan man nog inte bli <3

  Förvaringen med djurhuvud som hänger bredvid sängen, vart hittas dom?

  När vår första dotter föddes köpte vi en Stokke-säng, hade tittat länge och funderat ich sängen stod bäddad redan ett par veckor före beräknad födsel. Och där stod den sedan… Lisa sov inte en enda natt i sängen och bara ett par minuter någon dag i den, katten var dock stormförtjust! Ångrar den ändå inte för en fin säng är ju lite som ett smycke för rummet 🙂

  1. Tack bästa 😉

   Dom kommer från Afro Art, åh visst är dom söta. Ja man vet ju inte om hon ens kommer vilja sova i sängen, men den kan bli en juniorsäng, så hoppas att hon kommer trivas. Annars är den ju som sagt fin. Hahah

 2. Hej, Vill börja med att säga Grattis! Vilket fint hem ni har och ett otroligt fint barnrum som jag förstår att du gladeligen ”hänger” i. Ni har förövrigt ett otroligt fint hem. Jag har en undran tavlan med dotterns namn, vem har skapat den? Så fin! Skulle själv vilja ha en liknande. Trevlig fredag och helg!

  1. Hej och tack söta 😉

   Namntavlan kommer från born this day.

   finns massa fina. Hoppas du hittar någon som du gillar.

   1. Tack! ska genast in och titta vad jag finner för alster. 🙂 ha en fin dag!

 3. Hej! Såg att du fått en kommentar om den fantastiskt fina rävtavlan (är det Ingela P Arrhenius?). Kan dock inte hitta sidan vid googling. Skulle du kunna länka hemsidan? Vore superglad i så fall. Tusen tack på förhand och du, vilket underbart namn Bente är, SÅ fint!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *