VÅRT LILLA HJÄRTA

Den 30 januari 2018 klockan 05.19 kom hon till världen vårt lilla hjärta. Snart fyller hon två veckor, känns som hon alltid varit hos oss och samtidigt är allt nytt. Underbart och samtidigt sjukt intensivt. Känslorna sprutar åt alla håll och kanter 😉 Men som vi njuter, just nu vill vi inte vara någon annastans än i vår lilla bebisbubbla här hemma.

Mellan amningar och mys får hon landa i sin lilla korg, som hon stortrivs i, förutom när vi verkligen vill att hon ska sova där…

Fina sängen får vänta ett tag, med vi provade den igår…

den verkade få godkänt 😉

Helt plötsligt känns vårt hem ännu mer som ett hem, med lilla Bente som pricken över i.

Kram från oss.

5 kommentarer

 1. Stort stort grattis!
  Vilket fint namn & en underbart ljuvlig liten tjej. Jag kan nästan känna bebisdoften genom datorn när jag tittar på den lilla söta.
  Min tjej blev 20 månader igår & plötsligt känns hon så stor. Jag minns när hon kom & hur kärleken nickade mig, jag minns även de där första månaderna när jag bara ville vara i bubblan. Men jag har glömt hur liten hon var. Alltså jag minns mått & vikt men jag förstår ändå inte hur liten hon var.
  Så njut av bebisbubblan, den är ljuvlig & som alla säger så går tiden så fort. ?

  1. Tack söta du, ja det är verkligen underbart. Intensivt men fantastiskt, vill också bara vara i bubblan 😉

 2. Så fin! Ett stort GRATTIS till er!!!

 3. Grattis till fina lilla Bente! Här i Norge är det ett ganska vanligt namn men jag har aldrig hört det i Sverige innan 🙂 Hur kom ni fram till det namnet?
  Hoppas förlossningen gick bra också! Berätta gärna hur den gick till om du vill dela det 🙂
  Ha det fint i bebisbubblan! Och om det känns lite jobbigt med ömma bröst och lite sömn – håll ut! 🙂 För min del blev det mkt bättre efter 6-7 v, och nu (v 12) är det bara mys och ingen stress längre 🙂

  1. Hej och tack, vi fastnade för Bente. Gillade det och just för att det inte är så vanligt i Sverige. Njuter av bebisbubblan, även om det är intensiv… 😉 men man få mer och mer kläm på det för varje dag.

   kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *