BENTES FINA RUM

Precis en vecka innan lilla Bente kom till världen, var Alvhem här hemma på besök och hjälpte oss fixa det sista med barnrummet. De lanserar en ny inredningstjänst och för mig som älskar inredning, har det varit så lyxigt att få hjälp och inspiration från Caroline på Alvhem.

Resten av vårt hem finns dessutom i plaza interiör och då var barnrummet kontor 😉

Nu har det istället blivit ett barnrum. Och även om det lär dröja ett tag innan Bente kommer leka här inne, så är det så mysigt att ha rummet redo.

Sista veckan med mage, var jag här inne en hel del och var bara så redo att få träffa vår lilla pärla. Och nu två veckor senare, firar vi en vecka som föräldrar. Helt fantastisk känsla. Och nu har vi äntligen fått börja lära känna den lilla personen, underbart.

Vi visste inte om det skulle bli en kille eller tjej, men på slutet var vi båda ganska inställda på en liten kille 😉 men istället kom vår lilla söta tjej till världen.

Vi har verkligen levt i vår lilla bebisbubbla, och just nu vill vi bara vara kvar i den så länge det går. Även om det hade varit skönt att få sova lite mer om nätterna 😉

Den fina sängen kommer från Jollyroom och Sebra. Den går att dra ut, vilket gör att vi eller snarare Bente kommer kunna använda den många år framöver. Om hon nu någonsin komme kunna sova på nätterna 😉 Men just nu sover hon  (om hon nu sover om nätterna) i sitt babynest mellan oss.

Några söta djur måste man ju ha som håller en sällskap och tar hand om en 😉

Så knäppt att när jag satt här då visste jag inte vem som bodde i min mage, och så fort hon damp ner var det så självklart att det var just hon.

Inte för att byta blöjor är det roligaste jag kan komma på att göra, och just nu har det uppdraget främst hamnat hos pappa Emil. Men lär bli ganska många fler blöjbyten framöver och då känns det riktigt lyxigt att få göra det på vårt fina skötbord. Kommer också från Jollyroom och Danska Sebra.

Nu ska jag återgå till bebismys, nu sover hon så gott här bredvid mig. Vill bara gosa ner bredvid.

I samarbete med Alvhem och Jollyroom.

De fina bilderna har Cim Ek tagit.

4 kommentarer

  1. Hej fina du 🙂 Var kommer er rosa vardagsrumsmatta från? Älskar den.

    Tack på förhand.

    1. Hej Nina 😉 den kommer från Ellos. Vet inte om den fortfarande finns dock?

  2. Varifrån är det gråa matta under spjällsängen ifrån? Så hilma fin, barnrummet blev verkligen mysigt.

    1. Mattan kommer från Alvhem. Tack snälla 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *