SPRING FLOWERS

I väntans tider, så njuter jag av dessa underbara blommorna. Med vårkänsla, inte om man tittar ut förstå men här inne sprider de hopp om ljusare tider 😉

Det är härligt vad blommor kan göra för känslan, några små färgklickar här och där. Kan verkligen förändra karaktär på rummet, det gillar jag med blommor. Jag som lätt tröttnar på färg annars…

Dessa bladen tröttnar jag dock inte på, kommer från någon typ av begonia. Vår här hemma håller dock på att växa ur sin kruka, har klippt ner den för att rädda den från att kollapsa eller välta. Men känns ju sorgligt att bara slänga bort alla vackra blad, så några fick nytt hem i en vas. För ett tag i alla fall.

Jag har många favoriter bland vårblommorna, men anemon toppar definitivt listan.

kram på er,

Emma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *