LYX FÖR VINTERHUDEN

Först och främst så har julblommor bytts mot våriga tulpaner, underbart! Likaså att höra fågelkvittret istället för regn, snö eller vinden som viner 😉 De dagar nu det sker, det är vardagslyx.

Vad som också är riktigt lyxigt är att jag i samarbete med grand parfymeri har fått testa några härliga produkter från Mette Picaut

Perfekt för den vinterglåmiga och torra huden. Härligt att lyxa till det nu innan lilla bebisen tänkt dyka upp 😉 Försöker varva ner och vila upp mig, ladda krafter inför vad som komma skall. Tar mig tid till saker jag antagligen inte hinner med snart, typ mig själv.

Olika kroppsoljor har jag blivit något av en expert på senaste tiden, då kroppen kliat något otroligt. En blandning av normal vinter-torrhet och gravidklåda. Den värsta klådan gick över för ett par veckor sedan, men slutar jag att olja in mig börjar det klia omgående. Just denna oljan är grym, ekologisk såklart, som alla Mettes produkter. Kommer i en praktisk pumpflaska. Det är att föredra, istället för skruvkork som bara kladdar och oljan hamnar över allt.

Även ansiktet behöver sig en omgång skrubb och FUKT. Har blivit nivån bättre på att ta hand om och ge ansiktet fukt, men har fortfarande en bit kvar till perfektion 😉

Både när det kommer till krämer och liknande men också till att dricka vatten under dagen. Är verkligen kass på det, tycker bara det är jobbigt för att jag måste kissa stup i kvarten då. Men lovar min kropp att jag ska bli bättre på det… eller försöka åtminstone. Speciellt nu när jag ska amma. Drick när du är törstig står det rekommenderat, så ska försöka börja med det alla fall 😉

Kram från mig och magen som fyller 39 veckor idag och sprattlar för glatta livet. Undra när du tänkt dig komma ut?

I samarbete med Grand Parfymeri

2 kommentarer

  1. Fint du gjort de på bordet 🙂 ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *