FÖRBEREDER FÖR LILLEN

Som sagt varning för baby-boom här 🙂

Och med det sagt, så vill jag visa er senaste tillskotten till den lilla bebisen jag bär på. Som visserligen blir större för var dag nu.

Hittade denna söta vaggan/sängen på blocket för ett tag sedan. Och kunde inte låta bli, återstår att se om hen vill sova där? Hoppas på det. De fina bäddsetet i linne kommer från Jollyroom. 

Har definitivt fastnat för denna färgen, och även om vi försöker välja neutrala toner är det svårt att låta bli att välja färger eller saker jag tycker är fina. Kan vara så att det blir övervikt åt detta hållet ändå.

Vi har lagt denna och denna filten i vår säng för att dom ska lukta av oss, och förhoppningsvis göra att bebisen tycker det känns tryggt.

Hoppas det tricket funkar 🙂

Så till detta fina skötbordet från sebra, som jag redan hintat om. Perfekt för oss som inte direkt har någon optimal plats varken i badrummet eller tvättstugan för blöjbyten.

Gott om förvaring undertill, och det kan dessutom bli ett vanligt skåp (bara att skruva loss överdelen) när vi är färdiga med blöjbyten på den lilla. Gäller ju att tänka långsiktigt 😉

Även om det fortfarande är ett tag kvar till planerad födsel, typ fem veckor… så vet man ju aldrig. Kan faktiskt dimpa ner en bebis närsomhelst nu. Och det känns både underbart härligt och otroligt skrämmande.

Jag som är van att prestera under mer kontrollerade former, och veta exakt när jag ska prestera. Känner att detta inte är helt lätt att förhålla sig till. Du vet inte när du ska göra din livs prestation, helt enkelt. Kan vara nu eller om två månader!

Det är lite läskigt och samtidigt väldigt coolt.

Börjar hursomhelst ställa in mig på att vi snart kommer ha en liten människa här hemma att ge mat och kärlek till.

I samarbete med Jollyroom.

Tack!

4 kommentarer

 1. Jätte fint Emma! Och stort grattis! Jag väntar också barn men är bara i början.. så det jag fastnade för i ditt inlägg var sänggaveln! Var är den ifrån? Så himla fin!

  1. Tack snälla, och grattis själv. Hoppas du mår bra. Sänggaveln kommer från Jotex.

 2. Hej Emma! Så inspirerande, väntar också en liten och funderar på hur vi ska göra här hemma. Jag blev kär i mobilen med moln du har köpt, vart kommer den ifrån? Ha det fint!

  1. Hej Sanna,

   Kul att höra 😉 mobilen kommer från Sebra och Jollyroom. Lycka till med allt.
   /Emma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *