BARNRUMSPLANERING MED ALVHEM

Varning för att det kommer bli en del barn och barninredning framöver 😉 Vi har nästan insett att vi snart är tre som kommer bo här hemma… och även om lilla pyret inte kommer ha nytta av ett eget rum på ett tag. Är det både kul (eftersom möjligheten nu finns) och skönt att förbereda barnrum innan bebisen dimper ner.

Mitt i julförberedelserna börjar vi alltså smått förbereda vårt hem,  för att en liten bebis snart ska bo här med oss. Jag är glad över att jag är pigg och rörlig än så länge, så jag fortfarande orkar att hålla igång. Även om jag känner att jag behöver vila mer än vanligt, mellan varven.

Tillsammans med Alvhem och deras nya inredningstjänst har vi nu planerat hur barnrummet ska se ut. Ska bli så spännande när planen blir verklighet 😉 Längtar.

Längtar också efter att få träffa lilla bebisen som bor i min mage. Få lära känna den lilla människan, och få reda på om det är en liten tjej eller kille.

Här är moodboarden som Caroline från Alvhem har satt ihop. Kommer bli så fint.

Eftersom vi inte vet om det blir en tjej eller kille är tanken att inreda så neutralt som möjligt färgmässigt.

Gillar de brända tonerna och att det får vara en del färg och härliga material… Just nu känns det som att jag inte kommer vilja flytta ut från barnrummet när det är klart 😉 Om det blir så är väl det bästa betyget!

Återkommer när inredningen flyttat in hemma hos oss.

Men redan nu har detta superfina skötbordet från Jollyroom och danska märket sebra hittat hem till oss.

Tänker att kanske blir det något roligare att byta blöjor på ett snyggt bord? Kan inte bli tråkigare i alla fall 😉

I samarbete med Alvhem.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *