EN NATT PÅ VANN

För ett litet tag sedan tog vi oss en lyxig tur till Vann spa. Som ligger en bit norr om Göteborg. Precis vid gullmarsfjorden. Superhärligt läge och vi bestämde oss för att se till att ha lite extra tid till att ta en promenad ute i de vackra omgivningarna, innan mörkret.

Innan incheckning tog vi alltså en tur i skogen och tränade lite på utegymmet. För att sedan bara slappa i Spa-delen. Tycker det är så mycket skönare att ligga och bara ta det lugnt, när man är lite frusen och trött i kroppen.

Fint ute…

Fint inne…

och ännu härligare att det inte bara är fint inne, utan att man också kan ligga i en vilstol i skön värme och tita ut på den vackra naturen.

och för att det kommit lite pudersnö, var vi ju tvungna att gå ut och leka lite mellan varven av varma källor och bastu.

Tänker att nu när jag är gravid, kändes det lagom att inte chocka kroppen allt för mycket med att växla mellan varmt och kallt (vet inte om det gör något, men känns ändå bäst att vara snäll mot kroppen). Bara att vara ute räckte perfekt, alltså inget isbad i havet denna gången 😉

Känns också som att två veckor senare (alltså nu) är min mage betydligt större… kan bara vara min känsla? Men jag är i alla fall glad att jag inte har jäst upp allt för mycket, och att jag fortfarande kan röra mig ganska obehindrat.

Efter övernattning och frukost med denna utsikten, så packade vi ihop våra saker och åkte hemåt igen.

Stannade visserligen här, för att ta en promenad i den underbart vackra vintervädret. Tur vi njöt! För sedan dess har det inte varit i närheten av lika vackra dagar. Snarare mer regn, grått och mörkt. Så sparar denna dagen ett tag i minnet ett tag till 😉

Nu ska jag gå och låta magen få vila på soffan ett tag…

Kram på er.

1 kommentar

  1. Så härligt att vara på Vann spa.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *