#METOO

Hur och med vad ska jag börja?


Känner mig både feg och lat för att jag inte skrivit något tidigare och samtidigt känner jag att jag fortfarande har svårt för att ta plats i denna frågan. Tänker att jag är lyckligt lottad, för att jag inte har drabbats speciellt hårt. Men jag är drabbad, även om det är i en relativt mild form. Känns helt vidrigt att jag inte blir förvånad över att fler fall kommer fram… tragiskt. Och nu får det verkligen vara nog på detta beteendet.

Och nu när det blåser upp inom friidrotten, känner jag att det är hög tid att även jag öppet stöttar. Dags att öppet visa att jag såklart står bakom allas berättelser och att vi tillsammans bär ett ansvar.

För att skapa en värld där vi respekterar varandra. En värld där jag vill att att vårt barn ska växa upp i och lära sig att vara snäll mot varandra visa omtanke.

❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *