FRUKOST MED STENAR

Tack till Martin Wendelbo och  Cosentino Scandinavia  för en superhärlig frukost förra veckan, gamla nyheter… men det har kommit annat emellan, typ helg och så 😉

Att starta dagen såhär är verkligen inte fel, god frukost på smörgåsbaren, trevligt och roligt sällskap. Och fint från  Cosentino  att titta på och höra om. Blir ju sugen på att fixa till i köket där hemma, när Anna och Fredrik berättade och visade hur hållbara och vackra deras bänkskivor är.  Men det kommer inte som prio ett den närmsta tiden.

Det blir snarare nått sånt här, passa upp en liten 😉

Mysigt att By Emma kom med sin lilla Edith, som charmade oss alla. Och kan ju bara hoppas att den lilla som ligger i min mage är lika snäll.

Frukostmackan serverades såklart på en fin stenskiva.

Barn överallt, känns som att i vilken riktning jag tittar så ser jag barn, barnvagnar, på tv är det program om barn… aldrig något jag lagt märke till tidigare. Lustigt hur hjärnan funkar, för jag antar att barnen har funnits där hela tiden, bara att jag inte tänkt på det på samma sätt tidigare.

En reflektion.

Kram från mig och ett sent tack för frukosten.

PS. har ni vägarna förbi Göteborg imorgon är ni alla välkomna till reningsborg för att lyssna på Camilla och mig 19.00-21.00

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *