YOGA, TJEJMIL & SELFIE

Det blev en händelserik och intensiv helg. Med massor av härlig energi, men med energi in också energi ut. Så har varit lite seg såhär i början av veckan, fast nu är det onsdag och jag börjar känna mig återhämtad. Även om jag mår bra och magen inte är direkt gigantisk så känner jag att lite tröttare än vanligt blir jag 😉

Till helgen, Camilla och jag åkte upp till Stockholm för att föreläsa på tjejmilens tränings helg. Och eftersom vi hade vägarna förbi Stockholm, passade vi även på att kika förbi på ”allt för hälsan”

Hälsomässa, med massor med intryck och härliga människor att bli inspirerad av. Vi träffade bland annat Jennie Liljefors. Som precis har gett ut en otroligt vacker bok, Healing Yoga.

Än så länge har jag bara hunnit bläddrat igenom den och kollat på alla vackra bilder 😉 och ögnat igenom Jennies inledning… Så ska bli spännande att att läsa om historien bakom.

Ännu mer intressant och fint efter att ha fått träffas i verkliga livet innan.

Extra bra för min del att Jennie har yoga för gravida på yogobe. Perfekt för mitt nuvarande tillstånd.

Just nu kör jag på med ”vanliga” yogaklasser, både på SATS hiyoga och via yogobe hemma. Men vem vet hur länge kroppen orkar det? Just nu njuter jag i alla fall över att kroppen fortfarande känns hyfsat rörlig och stark. Även om vissa övningar börjar bli lite bökigare. Magen är helt plötsligt i vägen och det börjar bli tyngre för armarna att orka min nya kropp 😉

Tack för att vi fick med oss din bok hem till Göteborg!

Till andra delen av helgen, anledningen till vår resa. Nämligen tjejmilens träningshelg på Lidingö och Villa Brevik.

Verkligen vackert, precis vid vattnet och i härliga höstfärger. Ingen löpning för Camilla eller mig, det fick tjejerna stå för. Vi pratade istället om ”vägen till framgång” vad vi är övertygade om krävs för att nå hela vägen.

Dessutom fick Camilla en kurs i hur man tar en selfie, vi övade lite innan tillsammans 😉

Camilla är ju en naturbegåvning som ni ser…

Vi pratar, men vi låter även vår publik vara delaktig och diskutera med varandra. Vår tanke är att alla ska få inspiration till sig själva, att förstå hur de kan använda sig av vår Green & Kallin modell i sina liv, vare sig det är på jobbet, privat eller för sin träning.

Sammanfattningsvis en härlig helg i Stockholm.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *