FRUKOST I STAN

Blev bjuden på lyxig frukost i stan förra veckan, av NK närmare bestämt. Vackert uppdukad, i höstens trendigaste färger och med både gott och nyttigt att äta. Bra start på dagen, så skulle man haft det varje dag 😉

Det bjöds på avokadomacka, två olika små smoothies och en fantastisk god juice. Allt från juicekällan.

Ska ta mig in till stan idag för att inhandla mina första gravidbyxor, och då får det nog bli en sväng förbi juicekällan för en smarrig juice (kanske en ny craiving, kan bli dyrt och komplicerat detta 😉 )

På tal om komplicerat, det är det även att fota med min telefon för tillfället… eller att göra det mesta. För den har gått in i någon slags otroligt seg fas. Den vill få mig att ta det lugnt kanske? Fast jag känner mig ganska lugn. Ja ja, antingen dags för ny telefon, men ska först testa att tömma den på alla tusentals bilder…  Kanske kan hjälpa?

Förutom god frukost fick jag träffa fina och härliga Nanna, alltid lika mysigt.

Och vi fick lära oss om höstens hetaste trender. Vilket nagellack man ska välja och vilken make-up vi ska bära.

Och ska man välja något, är det RÖTT.

Tack snälla för en fin och färgsprakande morgon.

Alla bilder tagna av:Rebecka Bjurmell

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *