TÄVLING

I samarbete med Grandparfym har någon av er som läser chansen att vinna ett superkit för håret, från bästa Lernberger&Stafsin Schampo, balsam, inpackning och styling cream.

Känner själv att det är dags att prioritera håret och ta lite extra hand om det, med bra inpackning bland annat. Inte för att sommaren bjudit på överflöd av sol och salta bad för min del.  Kan alltså inte skylla mitt torra hår på det. Istället har jag varit och är lat och inte tillräckligt kärleksfull mot mitt hår 😉

Nu tänker jag att det ska bli ändring… får vi se hur det går? Hur som helst, en bra bit på vägen är att jag nu har bra förutsättningar för att få ett skinande hår med bra produkter i badrumsskåpet. Fast grejen är att de inte bara ska stå där, utan att de ska användas också 😉

För att ha chansen att vinna, så behöver ni motivera i kommentarsfältet om varför just ni behöver detta kittet. Tävlingen pågår till 24/9

Utöver tävlingen har även Grandparfym fram till 24/9 även 25% på all hårvård, online och i butik.

I samarbete med Grandparfym.

1 kommentar

  1. Jag vill tävla! Mitt hår är verkligen i behov av lite omsorg men tyvärr är det inget jag prioriterar bland allt annat som följer med tvåbarnsliv, jobb, hus osv. Lite nya produkter skulle vara mycket välkommet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *