PRANA I TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN

Jag hade bestämt mig för att jag max skulle gå på en yogaklass, kanske en på lördag och en på söndag… för jag har fått en liten låsning i min ländrygg. Vilket inte är något direkt ovanligt, en påminnelse om vad jag gjort mot min rygg genom åren.

Och nu tänkte jag att jag ska vara smart och sätta upp en gräns för mig, så jag inte dras med i att det är så kul och in i min tävlings hjärna som pushar mig till att alltid ge lite till. Vilket inte alltid är vad kroppen vill.

Det blev istället tre klasser efter varandra igår.

Jag ändrade mig, helt enkelt. För det är faktiskt inte varje helg det bjuds på yoga och musik festival i Göteborg.

Denna helgen annordnades prana festival här i Göteborg och trädgårdsföreningen. Med massor med inspirerande och duktiga yogalärare. Och jag fick i alla fall till att gå på några härliga klasser, utan att min rygg blev värre. Snarare känns det lite bättre nu, för att jag faktiskt var lite smart och tog det lugnt när det inte kändes helt bra. Yogan börjar kanske få fäste 😉

I alla fall en härlig plats för en yogafestival. Mitt i stan och ändå bland blommor och grönska.

Bredvid det vackra palmhuset.

Yogaklasserna hölls i sådana här tält, vilket var tur eftersom vädret var aningen växlande.

Några av stans food-trucks stod uppradade och erbjöd god mat att fylla på med ny energi mellan klasserna.

Fick till och med Emil på att testa en klass… och han vaknade upp med ömmande kropp. Jag måste erkänna att även min kropp är lite öm efter gårdagen 😉

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *