NÄÄS FABRIKER

Camilla och jag tog en tur till Nääs Fabriker igår. Dels för att spela in nytt poddavsnitt men också för att byta miljö och få inspiration.

God lunch och vacker miljö 😉 perfekt plats för att fylla på med ny energi.

Nääs Fabriker är en historisk bruksmiljö, med bland annat före detta textilindustri. Nu drivs istället flertal butiker, hotell, café och kontorslokaler i de gamla fabrikerna.

Näss Fabriker ligger alldeles vid sjön, Sävelången. Vår tanke var därför att ta en skön promenad i de vackra omgivningarna, men vi fastnade istället på utegymmet.

Camilla fastnade bokstavlingen i hinderbanan 😉 hon skulle visst göra en slags specialövning, men tror hon snurrade bort sig?

Sedan hittade vi till det ”riktiga” gymmet.  Med massa roliga stationer, tycker det är skönt att kunna träna ute och spontant. Nu kanske det blev väl spontant, eftersom vi inte ens hade träningskläder. Men varför krångla till det när chansen bjuds?

Bara att slänga av sig jackorna och köra… och meddela vår poddpruducent att vi hamnat på viktigt uppdrag och kanske blir något sena 😉

En miss var dock att vi inte hade mer tid och badkläder i väskan, för nu stod det sprillans nya badhuset redo för användning. Vi får alltså komma tillbaka för att bada och bara slappna av också.

Tänk att ligga här och bubbla med utsikt över sjön, en vacker höstdag.

Kommer definitivt att se till att göra det.

Tre minuters paus innan podd.

Skulle ha kunnat sitta här hela dagen, men kanske tur att vi inte satte oss här det första vi gjorde. Då hade vi antagligen inte fått nått annat gjort  😉

Vår podd kan ni lyssna på HÄR

3 kommentarer

  1. Det är fantastiskt att promenera där omkring. Jag gör det då och då, eftersom jag bor i Lerums kommun,

  2. jannice lindell

    Å, var ligger detta ställe? Verkar toppen mysigt! Kram JAnnice

    1. Ligger ca 20 min från Göteborg, i Tollered nära Lerum.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *