BRA VANOR FÖR LIVET

Det är Camillas och mitt nya projekt i Green & Kallin. Vi vill hjälpa fler till bra vanor i sina liv. Det handlar först och främst att hitta sin egna inre drivkraft… Vad det nu är? Och hur man nu gör det? För oss som kommer från idrottens värld är det självklart, lika självklart som det är att göra jobbet för att nå dit vi vill.  Men vi har förstått att det är inte lika självklart för alla. Snarare har människor i vår närhet lite svårt att förstå vad som ens menas med det?

Så vår största utmaning är att få våra deltagare att förstå och att känna den inre drivkraften. Vi vill att våra deltagare ska känna att de är på väg, på rätt väg när utmaningen är över. Att det har blivit ett sätt att leva och något som är naturligt. Inte för att kunna lägga upp glassiga bilder på instagram för att imponera på andra, utan istället en känsla av att vara nöjd och stolt över sig själv.

Om du är nyfiken och vill veta ännu mer om vårt upplägg kring ”Bra vanor för livet med Green & Kallin” kan du läsa mer om det här… dessutom pratar vi om det i vårt senaste poddavsnitt.

Nästa omgång kör vi igång med 12 september, och vi utgår från Göteborg.

Hoppas vi ses då 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *