FIRAR PÅ KNARRHOLMEN

Igår firade Emil och jag 3 år tillsammans, eller egentligen firar vi 3 år sedan vi såg varandra första gången… för ingen av oss kommer ihåg när vi på riktigt blev ett par? Så vi firar helt enkelt på det datumet som vi kommer ihåg 😉

Eftersom solen sken och vi ville njuta av det, så tog vi oss en tur ut i skärgården.Till Knarrholmen, och för att testa den nya restaurangen där. Hade faktiskt inte koll alls på denna, utan det var Emil som hört och det lät trevligt tyckte jag. Så vi fick låna båt, som tur var. För färjorna gick inte så frekvent ut eller tillbaka 😉

Vilken tur att jag har en bra kille som håller ordning på tamparna… och båten låg till och med kvar efter middagen 😉

Knarrholmen såldes för några år sedan och sedan dess har det byggts en hel del. Ön har gått från att vara en semesterby för Götaverkens fackmedlemmar till något helt annat.

Förutom att det byggts fina fritidshus, har även Knarrholmens restaurang öppnat.

1940 skänktes alltså ön till Götaverkens arbetare, för att arbetarna och familjerna skulle få chansen till friluftsliv och rekreation ute på ön.

Innan middagen tog vi en liten promenad runt ön, inte så stor och hade nog förväntat mig lite charmigare inslag. Hela ön känns lite som ett nybygge och saknade själ… men fantastiskt vackra vyer, dom kan man inte klaga på!

ps. i veckans poddavsnitt pratar vi (Green & Kallin) om rädslan att ej vara perfekt… och därför denna bilden. Istället för den ”perfekta skärgården” i bakgrunden.

Vi åt en ganska tidig middag, så när vi slog oss ner för att äta var restaurangen nästan tom… men det var den verkligen inte när vi tog båten hem. Då var det fullt med liv.

Vi satt ute i den sköna sommarkvällen (en av få denna sommaren, och med knott som sällskap fast bara sista halvtimmen 😉 ) maten smakande toppen och jag är verkligen glad över att jag har denna killen att dela både härliga och mindre härliga stunder av livet med!

Mätt och glad…

Styrde vi vårt lilla skepp hemåt igen… och han knäppte flytvästen när jag sa till.

Såååå vacker och stilla kväll…

Älskar att vara på och vid havet!

Bara det inte gungar för mycket, så jag blir sjösjuk 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *