TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Det finns så många där ute som behöver hjälp, nära och långt bort! Ibland känns det bara för mycket… Var ska man börja? Känns hopplöst, och lika bra att stänga av och inte göra något alls?

Nej så får det inte vara, något litet kan vi väl alla göra? Börja gör något litet här och nu

Tillsammans med SOS barnbyar har jag startat en insamling till deras långsiktiga arbete för att inte ett enda barn ska växa upp ensamt.

Idag lever över 220 miljoner barn i världen under extremt utsatta förhållanden. Det bli ett av tio barn som helt saknar eller riskerar att växa upp utan föräldrar och någon som tar hand om dom. Dessa barn hamnar ofta utanför samhället och blir därför lättare ett offer för sexuella övergrepp, barnsoldater, tvingas in i prostitution och trafficking.

SOS barnbyar hjälper till på många olika sätt bland annat med hjälp av familjestärkande program, barnbyar, skolor och medicinkliniker där de ger barn de förutsättningar som krävs för att de ska kunna växa upp till trygga vuxna. Genom att stötta dem bryts fattigdomsspiraler och bidrar till en mer hållbar framtid.

 Jag tänker att det är en perfekt present till morsdag. Alltså att skänka en slant som en hyllning till alla oss som har haft våra mammor. Och inte har behövt växa upp ensamma, nattat oss själva till sömns eller tröstat oss själva.

Tänk så många barn det finns där ute som inte har den tryggheten!

Skänk pengar här… eller starta din egen insamling hos SOS barnbyar.

I samarbete med SOS barnbyar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *