SPRING I BENEN

Nu har det gått ett tag sedan jag kom hem från Bali och yoga-retreatet där… men jag har hållit igång med yogan. Nästa varje dag, vissa dagar mer andra mindre. Jag trivs verkligen att starta dagen med att meditera följt av ett mjukt yogaflöde 😉

Istället för att bara rusa yrvaket upp till det som ska göras.

Under dessa två första månader som höjdhopps-pensionär, har jag inte haft något annat sug utöver yogan för att träna, förrän denna veckan!

Så innan tisdagens yogapass på sats tog jag mig tid till att köra lite styrka på gymmet. Fick helt plötsligt lust efter att köra några knäböj och utfallssteg. Men det var ungefär så långt jag kom… kändes som jag knappt lyfte något, ändå vakade jag upp med träningsvärk 😉

Igår fick jag helt plötsligt spring i benen och gick ut för att springa några backlopp, tills mjölksyran sprutade! Så nu sitter jag här med träningsvärk och med ögon som kliar och näsa som rinner…

Alltså kanske skulle skippat löpningen i björkdungen ? eftersom jag uppenbarligen inte mår så bra av just björk såhär på våren. Men vem bryr sig om det när man får spring i benen 😉

Tack för mig och ha en fin dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *