I PAP FABRIKEN

Igår var Camilla och jag på utflykt till Hyssna och till PAP fabriken. För att hjälpa till med en liten present till alla tjejer som kommer på lördagens tjejhelg på Särö Hus.

På lördag ska Camilla och jag (Green & Kallin) föreläsa på temat ”hela kroppen i centrum” och därefter håller vi ett träningspass. Men fokus bål, höfter, rumpa och lite rörlighet.

Anna visar oss hur vi ska göra…

Bäst att hon har hand om maskinerna, så det blir ordentligt gjort 😉

Tillslut en hög med små nyckelringar.

Två små ”smög” omkring

Ville såklart leka!

För er som har vägarna förbi Hyssna, så kommer butiken vara öppen de flesta fredagar från och med denna veckan. Ett shopping-tips.

På vägen hem stannade Camilla och jag på blommigt och prickigt  för en lunch i solen, på deras härliga veranda. Och som efterrätt shoppade vi blommor med oss hem. Alltså blev temat för eftermiddagen igår trädgård.

Tänkte bara gräva ner, några aklejor, en pion, en klematis och ett par tulpaner (som rådjuret eller hararna säkert kommer mumsa på innan vi hinner se blomma) som jag köpte med mig hem. Men det slutade med att jag började röja bland buskar och rötter… och grannen undrade flera gånger om jag inte borde akta ryggen?

Ibland är jag kanske lite för envis…?  Men nu har vi mycket finare i trädgården och hopp om att få se något som blommar.

Dessutom efter en timmes lugn yoga som start på dagen, känns ju ryggen faktiskt bara normalt stel.

Ha en fin dag i solen,

kram från mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *