BLOMMOR OCH HELGEN

Valborg?

Jag har nog aldrig riktigt firat Valborg, tydligen är det något vissa gör… Kom på att jag alltid varit på träningsläger denna tiden på året! Och jag kan inte minnas vad jag gjorde på Valborg innan jag börjande åka på träningsläger 😉 Så länge och under så många år har jag varit någon helt annan stans i livet, att Valborg inte har existerat för mig!

Så därför blev det inte direkt något Valborgs-firande i år heller, har helt enkelt ingen rutin på detta 😉

Vi har spenderat helgen hemma i solen, med familj och vänner. Ätit och druckit gott, grillat på vår nya grill, påtat i vår lilla trädgård, firade min bror med en sen present (presenten var att gå och titta på ”Macken” med Galenskaparna). Så det kanske kan räknas, som något typ av firande?

I vilket fall som helst så har vi haft en skön helg, och vi har upptäckt att vår baksida inte är så dum… bara sitta där i solen och lyssna på fåglarna är en riktig hit. Lyx att kunna starta dagen så!

En regnig dag i förra veckan… tog vi en tur till Floramor och Krukatös

Spanade in fina blommor.
Och hittade några krukor, som jag ska plantera i så småningom. På framsidan av vårt radhus har vi en altan så där tänker jag fylla krukor med blommor, örter och kanske grönsaker. För att få till trädgårdskänslan.
Men då behövs några fler krukor… alltså är det ett av projekten här hemma just nu.
Med oss hem fick vi även dessa skönheter… som höll på att blomma ut. Men vi hann njuta i ett par dagar innan bladen föll ner på bordet… Pioner är definitivt en utav mina absoluta favoritblommor! Så vackra.
Hoppas ni har och har haft en fin Valborg.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *