DET BLOMMAR

Gårdagen här i Göteborg bjöd på alla väder! Snö, snöblandat regn, hagel, sol, regn och såklart BLÅST!

Jag som hade tänkt spendera min lediga eftermiddag med att plantera ut lite växter… får vänta lite till helt enkelt.

Men som plåster på denna våren, de magiskt vackra körsbärsträden på järntorget!

Som nu står i fullblom, för ett litet tag, alltså bara att njuta av alla vackra små blommor.

Det gjorde i alla fall jag igår… mellan regn och hagelskurar 😉

Till nästa vår måste jag ha planterat en magnolia i vår lilla trädgård, tänker jag nu! För även om dessa blommande skönheter i form av körsbärsträd är sagolika, så är det någonting speciellt och alldeles extra med magnolia som blommar nu på våren! Det tycker i alla fall jag…

Tills dess får jag njuta av alla andras magnolior 😉 och att solen skiner idag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *