BESVIKELSEN

Har nu som höjdhoppspensionär börjat Yoga mer regelbundet, känns så lyxigt att kunna träna det jag vill och känner för! Utan att tänka på att jag måste prestera… Konstig känsla, att inte behöva prestera när det kommer till träning. Är visserligen inte säker på om jag riktigt har fattat det ännu? Eller om jag någonsin kommer fatta det?

Men jag kan i alla fall försöka tro att jag klarar av det 😉

Hur som helst, just nu känner jag bara för att yoga, så då gör jag det! För mig är det otroligt lyxigt, känns nästan som att jag gör något jag inte får… Inte för att yogan bara är härlig, det kan vara riktigt jobbigt ibland och mentalt utmanade på många olika sätt.

Men känslan av att bara göra det för att jag mår bra av det, både kropp och själ det är en fantastisk skön känsla! Att inte behöva pressa sig till sitt yttersta, eller snarare pressa kroppen dit den inte vill längre! (alltså hoppa höjd) Det är underligt och härligt!

Så jag kör yoga för mig själv här hemma nästan varje morgon och sedan har jag gått på några utav passen på SATS och deras HiYoga med Johanna, som höll i yoga retreatet på Bali.

Och igår var det tid för Yoga med Johanna, på SATS-masthugget… och det ligger ju ett stenkast från Järntorget. Eftersom min kära pappa tydligen sagt att körsbärsträden blommade där, tänkte jag att jag tar en rask promenad dit innan! För dessa vackra blommor vill jag inte missa!

På vägen dit… 

Kommersens-loppmarknad, tycker all grafitti där är så läcker! Lyser verkligen upp i området runt Masthuggstorget! Som en färgbomb, mitt bland allt annat som är ganska grått.

Så till besvikelsen…

Detta kallar inte jag för blommande körsbärsträd???

Alltså en rask promenad helt i ”onödan” 😉 får helt enkelt hålla mig lite till innan dessa blommar! Fast dröjer nog inte så länge, innan Järntorget magiskt vackert står i full blom, för ett litet tag!

 Fin dag till er!

1 kommentar

  1. Haha, jag förstår din besvikelse. ?
    Fin dag till dig med.
    Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *