KLÄTTRAT

Helgen har gått till att fixa och dona här hemma… blandat med några avstickare 😉

Vi testade att klättra igår, för mig var det allra första gången. För Emil var det andra gången, så han är snart proffs 😉 eller kanske en bit kvar.

Jag behöver bli ganska mycket starkare i mina underarmar och greppstyrkan om jag ska kunna klättra som ett proffs! Det är muskler jag inte riktigt behövt att använda i mitt höjdhoppande… Men oavsett talang, var det riktigt roligt, lite frustrerande när styrkan i händerna sätter gränser. Jag har vill såklart vara bäst med en gång, även om jag inser att det inte går!  Att allt kräver träning.

Hursomhelst, roligt och grymt imponerande att se andra duktiga klättra omkring med otrolig kroppskontroll och styrka! Alltid lika fascinerad över vad kroppen eller i detta fallet vad andras kroppar kan klara av.

Däremot rök ju det sista av min fina Bali- manikyr 😉 Klättring och fina naglar, känns inte som verklighet?

Såhär såg de i alla fall ut… innan nagellacket flagnade och jag klättrade bort det sista som fanns kvar av mina välslipade naglar.

Mina nagar höll i alla fall längre än Annas… hennes fina lakade tår, höll knappa timmen 😉

Men det skyller vi Bali-värmen på, lacket torkade ju aldrig! Eller det krävdes åtminstone en bra stund i aircondition.

Världsliga ting hursomhelst.

Nu väntar en ny vecka, tyvärr verkar det vackra soliga vädret ha bytts ut mot regntunga skyar… här i Göteborg.

kram från mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *