BALI VÄCKER KÄNSLOR

Oj oj oj! En sån resa, otroligt häftigt på alla sätt och vis. Otrolig natur, fantastiskt härligt sällskap (även om jag saknar mitt hjärta),smaker och dofter som är helt magiska. Kommer kännas platt att komma hem, här är allt så mustigt. Färgerna och atmosfären är så annorlunda mot hemma.

Yogan och vad den får mig att känna och inse om mig själv, den är överväldigande. Och otroligt välbehövlig. Tack Johanna! Är otroligt tacksam över att jag får uppleva och känna allt jag gör just nu.

Vad det är?.. det får jag återkomma till! Just nu vill jag bara vara i den känslan och i min Bali-bubbla.

Så tills dess några bilder på vår främsta vätskekälla här, nämligen kokosnötter och kokosvatten.

Passar på att dricka minst en om dan… 😉 mums.

Over and out!

Kärlek och kramar från mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *